Het hoofdkantoor van de Zeeuwse Thuiszorg is gevestigd in Vlissingen. Daarnaast hebben wij een vestiging in Rotterdam. We zijn een instelling wat zich kenmerkt door eerlijkheid, openheid, betrouwbaarheid en zorgzaamheid.

De samenleving heeft te maken met verschillende ontwikkelingen op het gebied van zorg. Wij zorgen ervoor dat iedereen de zorg ontvangt die hij/zij nodig heeft om thuis te kunnen blijven wonen.
Door middel van persoonlijke aandacht geven wij de juiste- en gewenste ondersteuning. De Zeeuwse Thuiszorg houdt hierbij rekening met uw culturele- en religieuze zorgvraag.

Wij bieden een veelzijdig pakket aan met zorg en dienstverlening voor verschillende doelgroepen. U kunt hier denken aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

De geleverde diensten bestaan uit zorgverlening aan huis, voorlichting en advisering over zorg en gezondheid. U kunt hierbij denken aan:
verpleging, individuele begeleiding, persoonlijke- en huishoudelijke verzorging. Voor meer info over onze diensten klik hier.

Klachtenregeling
U kunt bij ons altijd terecht als u een vertrouwenspersoon of klachtencommissie wilt spreken. U kunt tevens de klachtenreglement raadplegen. Bel voor een afspraak of kom langs bij ons op kantoor.
Als u een opmerking of vraag heeft dan kunt u dit uiteraard ook via het contactformulier op deze website doen.